שיש לבן, אם הוא עם הרבה קווארץ, זה מעולה, ואם לא אז הוא סופג לכלוך, זה הכל…..
אין פה ענין של איכות. ולדעתי אם רוצים מטבח בהיר, אז עדיף שיש בהיר וקרמיקה בהירה.
מאשר ארונות בהירים, שהלכלוך יותר בולט ויותר דורש תחזוקה.
בקשר לשילובים של צבעים, עד לאחרונה מאד הלך אפור עם עץ, היום כבר פחות. לדעתי, מה שאני רואה שרץ היום זה צבעי הגרז’, אפשר 2 גוונים של גרז’, ואפשר גרז’ בשילוב של גוון כהה, כמן כחול אפרפר – צבע שמאד טרנדי היום, או משהו אחר.
מה שכן, אם פעם מטבח מושקע ויפה, היה מטבח עם פורמייקות מענינות, אז היום מטבח מושקע זה מטבח מעוצב!
שזה אומר, שחשבו על המראה הכללי של המטבח איך הוא יראה באופן כללי מבחינת גושים.
וכאן נכנס כל הנושא של אלמנטים גבוהים במטבח, מסגרות של ארונות עמוקים או חלקי מסגרות, כלומר צורת ח’ בחזית וכו’.
פינת אוכל משתלבת בשיש ויש עוד המון המון. וכמובן התאורה מאד משנה,
אפשר לראות מטבחים בחיפויים פשוטים וקלאסיים שנראים בסטנדרט גבוה…. וכן להפך…….