שיש למטבח

  • פנינה גולדברג

    אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    31/01/2022 ב5:06 pm

    אשמח מאוד גם

    תודה!

  • שרה קירשנבוים

    אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    31/01/2022 ב6:19 pm

    שיש קיסר,

    זה הסטנדרט. איכותי, מגוון רחב מאד של אופציות במחירים שונים.

    לגבי צבעים ודוגמאות- תמיד הכהה יותר ו /או המקושקש יותר – יהיו פרקטיים יותר ו”יעלימו” כתמים.

    אך אם תחזוקה טובה- הבהירים ג”כ נראים מצוין לאורך זמן..

    בהצלחה!

    • פריידי ויזל

      יעוץ אימון והנחיה
      חברה
      01/02/2022 ב7:46 am

      שימי לב ששיש “מעלים” כתמים

      (בניגוד לארונות מטבח, למשל)

      הוא לא תמיד יתרון-

      את לא רוצה שאוכל יגע בלכלוך

      או ח”ו בנמלה מטיילת…

  • פנינה גולדברג

    אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    31/01/2022 ב6:49 pm

    יש עוד המלצות?

    אני רוצה לראות עוד דגמים..

    • שרה קירשנבוים

      אדריכלות ועיצוב פנים
      חברה
      31/01/2022 ב11:28 pm

      לקיסר יש המון דגמים…
      בשביל לראות דגמים ממליצה לך לגשת לכל חברת מטבחים או שיש ולהסתכל:)
      באופן כללי, שיש דגם קלקטה נחשב מאד יוקרטי, נקי ופרקטי. [זה מעין גידים לאורך השיש]

    • מיכל חינסקי

      אדריכלות ועיצוב פנים
      חברה
      01/02/2022 ב12:26 pm

      יש היום משטחים מפורצלן, עם דגמים ממש יפים

      זה יקר יותר מקיסר הסטנדרט, עמיד יותר לחום וחומרי ניקוי

      יש לקיסר, למינם, דקטון, נאוליט

  • מירי רוט

    טיפול
    חברה
    01/02/2022 ב2:47 pm

    שיש בהיר ונקי כיף לעבוד עליו , במטבח הקודם שלי היה שיש שחור . לא כיף לעבוד על משטח כהה, דברים נעלמים בעין והיו שם נמלים לפעמים וזה היה מתסכל נורא

    הבטחתי לעצמי שבמטבח החדש רק בהיר, יש לי לבן עם גידים , מהמם, יוקרתי, נקי בעין, לא רואה שום חיסרון!

    היום לעמוד במטבח לבשל ולאפות הוא תענוג!!! רק בהיר!!!

    • פנינה גולדברג

      אדריכלות ועיצוב פנים
      חברה
      01/02/2022 ב3:48 pm

      איזה חברה?

  • נחמה מ

    אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    01/02/2022 ב4:44 pm

    לשיש קיסר יש אולם תצוגה גדול בסוף רחוב הלח”י ברמת גן (סוף הרחוב של דיזיין סנטר, ליד מקס סטוק). אפשר להתרשם שם מכל הדגמים, גם במשטחים גדולים, ואפילו לקבל דוגמית של שיש להשוואה עם הפורמייקה, וכד’.

    לגבי הסוג של גרניט פורצלן: המעלה בו שניתן להניח עליו רותח, ואפילו תבניות ישר מהתנור. החסרון- רגיש לשברים בקצה,

    ענין נוסף שיש לקחת בחשבון הוא שאין אפשרות לחיבורים באזור הכיור או הכיריים, אלא רק במקום שיש חיבור ארוך- לפעמים זה משמעותי, תלוי בצורת המטבח, ובדוגמא של השיש.

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: zviabarak26@gmail.com

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן